onsdag 3. juni 2009

Hva kan en gjøre når det er fint vær?

Du kan gjøre svært mange ting når det er fint vær ut skal jeg si deg. Du kan for eksempel spille fotball, du kan sole deg (kjedelig) og du kan bade om det er temperatur til det. Det kjekkeste er jo om du finner på noen gøy med et par venner. Da blir det som oftest masse humor. Da kan dere for eksempel spille fotball litt tidelig på dagen, eller volleyball eller hva dere syns er kjekt. I og med at det er fint vær er det sikkert nok så varmt, så mye drikke er lurt å ha med seg.
Det trenger ikke være seriøst når dere spiller, bare for moro skyld. Det som gjelder her er å ha det gøy, og ingen skal bli skuffet eller leie seg. Det er lurt å ha noen pauser hvis dere holder på en god stund, da får dere samlet litt ny krefter. Etter en god stund med en aktivitet er det jo mulig å gå og bade for å kjøle seg ned litt. Hvis noen har en båt kan dere jo dra ut med den hvor det er ingen andre folk enn dere. Da kan dere gjøre hva dere vil og trenger ikke å ta hensyns til andre folk. Det vil si at vi kan snakke så høyt en vil! Mens dere er og bader kan dere jo grille. Nok en gang, to fluer i en smekk. Ta med en eller to engangs griller, noen tar med pølser eller hva de måtte være, mens noen tar med tilbehør. Pass på at alle sitter samlet og spiser. Ingen må spise før noen, slik at de driver med noe annet mens de siste sitter igjen og spiser. Poenget med å være samlet en vennegjeng er jo på grunn av det sosiale. Ingen må være sure, hvis en for eksempel ikke får akkurat den pølsen en vil ha så må man bare bite seg selv i leppen og tenke at en god kompis av meg fikk den pølsen. Pass på at det ikke blir noen heftige diskusjoner hvor folk må velge hvilken side en vil være på. Man vil jo ikke velge mellom vennene sine. Bare smil og le. Husk å ha noen gode vitser eller historier på lur. Får dere lov kan dere jo ligge i telt. Enten i en hage eller en annen plass. Da er det viktig å ha humøret med seg, man bør ha noen skumle og noen morsomme historier på lager da. Snop og energidrikker er en stor fordel å ha med seg, for mye soving blir de nok ikke noe av.



Dette ville jeg gjort om det var fint vær ute. Funnet på noe gøy med en venne gjeng. Ikke glem å smøre deg med sol krem! Ellers sliter du når kvelden kommer, tro meg.

Ingen kommentarer: